MØT TEAMET

TONY WAADE

_________________________Tony Waade er trommeslager, komponist og innehaver av Lydhagen studio.


Tony har jobbet med musikk og komposisjon siden 1990, og har levert musikk til de fleste store tv-kanaler her til lands. Deriblant NRK, TV2, TV3, NRK Super, TV Norge. Det har blitt mange tv serier etterhvert, blant disse kan nevnes:


Nilam og banden.


Villmarksbarna.


Tuva fra Tarva.


Fjellgården i Trollheimen.


Villmarksliv.

Epost

tony@screenworx.no

Telefon

970 71 701

OLA HOLMEN

_________________________Ola Wist Holmen er 29 år og kommer fra Verdal. Med en faglærerutdanning samt en pågående master i komposisjon og orkestrering for film og tv  ligger et stort engasjement samt relevant erfaring for å engasjere publikum.


Ola har også lang arbeidserfaring innenfor en rekke utøvende konstellasjoner, i studio og bred sjangerkunnskap innenfor piano, synth og digitale verktøy.


Ola har komponert musikk for studentfilmen "Fyret" som kom seg til filmfestivalen i Cannes i 2016, og ellers jobbet innenfor animasjon, kortfilm, naturdokumentar og lyddesign.


Epost

ola@screenworx.no

Telefon

951 64 132

EDVARD BOLÅS

_________________________Edvard Sollid Bolås er pianist og komponist, med hovedfokus på orkestral musikk. Han er også en habil dirigent.


I 2022 fullførte Edvard sin mastergrad i Music for Film and Contemporary Media ved Film Scoring Academy of Europe, rangert som nr 11 i Hollywood Reporter's "The World's Best Music Schools", med first class honours. Gjennom mastergraden studerte Edvard under blandt andre tidligere visepresident for musikkproduksjon ved Disney, Dr. Andy Hill, film komponist Christopher Young og John Williams personlige orkestrator, Conrad Pope. Han er også vinner av Steinkjer Kulturstipend 2020.


Edvard har skrevet musikk til flere typer media og formater - Alt fra YouTube-kanaler med hundre tusenvis av følgere, TEDx, samt diverse kortfilmer og videospill.Epost

edvard@screenworx.no

Telefon

976 54 367

STUDIOET

Lydhagen , et moderne lydstudio med fasiliteter i toppklassen. Vi skriver musikk, arrangerer og spiller inn musikken din i Lydhagen.


Vi tilbyr lekkert utstyr og dyktige komponister / teknikere / produsenter / arrangører

alt etter ditt behov. Meget gode akustiske rom tilrettelagt for akustiske opptak og med plass til 100 manns orkester om du vil. alt dette og mere til, beliggende i naturskjønne omgivelser i Volhaugen , Verdal.

Studioet ligger ca. 1 time med tog eller bil fra Trondheim lufthavn, Værnes. 
UTSTYR

Velg det beste


Mikrofoner av høyeste kvalitet i kombinasjon med god hardware er fortsatt en uslåelig kombo. Og det gir deg de beste forutsetningene for å skape den gode lyden som filmen din fortjener.

Neve V3

Et legendarisk miksebord


Året 1982 bygger Rupert Neve et nytt miksebord for Rumbo Records i L.A.

Tretti år senere står det legendariske miksebordet i Lydhagen Studio.

Miksebordet har blitt benyttet på utallige kjente innspillinger med bl.a Toto, Kiss, Guns n' Roses, Tom Petty, Celine Dion, Bruce Hornsby, m.fl.

Utmerket lyd


Lokalene er nøye avstemt med absorberende og diffuserende materialer for å oppnå så gode akustiske egenskaper som mulig.