NILAM & BANDEN

Screenworx

NILAM & BANDEN


Nilam & Banden er en spenningsserie for barn mellom 4 og 8 år. Nilam heter egentlig Malin, og sammen med Otto og Georg er de et komplett og sammensveiset etterforskerteam som etterforsker og løser saker i nærmiljøet. Serien handler også om vennskap, relasjoner og det å ha et åpent sinn.

VILLMARKSBARNA

Screenworx

VILLMARKSBARNA


Villmarksbarna drar på tur året rundt og vil dele noen av sine opplevelser med andre turglade barn og voksne. Møter med fugler og dyr er en viktig del av opplevelsen, også i form av fiske og jakt. De håper å kunne inspirere både små og store til fine opplevelser og turer - både i nærnaturen og i den store villmarka.

TUVA FRA TARVA

Screenworx

TUVA FRA TARVA


Serien handler om Tuva som er 7 år og skal flytte fra byen og ut til den lille øya Tarva. Det vil hun ikke, og prøver å finne ut hvordan hun kan slippe. Etterhvert som hun blir kjent med øya og de som bor der, finner hun ut at det slettes ikke er så verst å bo ute i havgapet.

FJELLGÅRDEN I TROLLHEIMEN

Screenworx

FJELLGÅRDEN I TROLLHEIMEN


Oda, sju år, bor på fjellgården Kårvatn i Todalen på Nordmøre. Her bor også mor, far, besteforeldre og to småsøsken. Vi følger Oda gjennom et helt år, og det er mange opplevelser som venter.
Dette er en pedagogisk barneserie som gir en unik mulighet til å formidle kunnskap og interesse for natur og friluftsliv. Dette er en serie både store og små vil kose seg med.

VILLMARKSLIV

Screenworx

VILLMARKSLIV


Programleder Hanne Steen Henriksen har invitert Jens Stoltenberg med på fjelltur i Lierne i Nord Trøndelag. Bernt Hågensen i Sørli, har ordnet med hester og oppakning. Rideturen går i retning Blåfjella, i den nyopprettede nasjonalparken Blåfjella Skjækerfjella Nasjonalpark. På turen ser de flere spor etter bjørn. Jens Stoltenberg takler både rytter rollen og fiske med oter, men imponerer Hanne mest når han tar et morgenbad som ligger tett opp til isbading.

FYRET

Screenworx

FYRET


Fyret er en kortfilm av 2. års filmstudenter ved Høyskolen Kristiania, avdeling Trondheim. Filmen handler om Sverre, en fyrvokter som får et uventet besøk som tvinger han til å ta et oppgjør med fortiden.